Varkenshaas met champignons
- Totale tijd 25min
- 10min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
600 g Varkenshaas
10 Gedroogde tomaten
3 tl Kalfsfond van Maggi
200 g Champignons
200 ml Water
100 g Ui
1 el Olijfolie
2 steel Tijm
Bereiding
Stap 1 /7
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /7
Snijd de champignons in plakjes. Snipper de ui.
Stap 3 /7
Doe de olie, varkenshaas en de ui in de kuip.
Stap 4 /7
Laat 2/5 - 4/5 - 6/8 min bakken.
Stap 5 /7
Voeg de rest van de ingrediënten toe. Voeg de met water verdunde fond toe. Roer door elkaar.
Stap 6 /7
Kooktijd onder druk
Stap 7 /7
Serveer met rijst.