- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Varkensgebraad, balsamico en rietsuiker
Varkensgebraad, balsamico en rietsuiker
- Totale tijd 12u 20min
- 15minVoorbereidingstijd 
- 12u 5minGaartijd 
- 0minAfkoeltijd 
Ingrediënten
6 personen
- 1 Varkenslende (1,2 kg) 
- 2 el Neutrale olie 
- 20 g Boter 
- 4 el Balsamicoazijn 
- 2 el Appelciderazijn 
- 2 el Bruine rietsuiker 
- 2 el Sojasaus 
- 1 el Maïzena 
- 2 tl Lookpoeder 
- 30 cl Groentebouillon 
- 10 bladje Verse salie 
- Zout, peper 
Bereiding
Stap 1 /5
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /5
Doe de olie en de boter in de pan. Bak het vlees gedurende 3 minuten aan elke kant.
Stap 3 /5
Voeg de rest van de ingrediënten toe. Laat gedurende 2 minuten koken.
Stap 4 /5
Langzaam koken op hoge temperatuur.
Stap 5 /5
Proef en kruid bij naar smaak. Dien op.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
