- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Varkensgebraad, balsamico en rietsuiker
Varkensgebraad, balsamico en rietsuiker
- Totale tijd 12u 20min
- 15min
Voorbereidingstijd - 12u 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (4)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G810 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo wifi 9-in-1, multicooker, 9 bereidingsstanden, snelkookpan, slowcooker Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd
Ingrediënten
6 personen
1 Varkenslende (1,2 kg)
2 el Neutrale olie
20 g Boter
4 el Balsamicoazijn
2 el Appelciderazijn
2 el Bruine rietsuiker
2 el Sojasaus
1 el Maïzena
2 tl Lookpoeder
30 cl Groentebouillon
10 bladje Verse salie
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /5
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /5
Doe de olie en de boter in de pan. Bak het vlees gedurende 3 minuten aan elke kant.
Stap 3 /5
Voeg de rest van de ingrediënten toe. Laat gedurende 2 minuten koken.
Stap 4 /5
Langzaam koken op hoge temperatuur.
Stap 5 /5
Proef en kruid bij naar smaak. Dien op.