- Homepage
- Recipe Details Page
Varkensgebraad met tomaten en spek
- Totale tijd 40min
- 10min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
900 g Varkensgebraad
6 Tomaten
3 el Kalfsfond van MAGGI
200 g Spekblokjes
200 ml Water
150 g Ui
4 steel Rozemarijn
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Hak de ui.Snijd de tomaten in 4. Doe de ui, het braadstuk en het spek in de pot.
Stap 3 /6
Braad 5 tot 10 minuten naargelang het aantal personen.
Stap 4 /6
Voeg de overige ingrediënten toe.Voeg de verdunde fond met water toe.Meng alles goed.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie.
Stap 6 /6
Dien op met gestoomde aardappelen.