- Homepage
- Varkensgebraad met gekarameliseerd witloof
Varkensgebraad met gekarameliseerd witloof
- Totale tijd 35min
- 10min
Voorbereidingstijd - 25min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (21)
Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
600 g varkensgebraad
3 witloof
2 hartje groentebouillon van Maggi
3 sjalotten
1 el olijfolie
250 ml sinaasappelsap
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Hak de sjalotten fijn.Snijd het witloof doormidden.Doe de olie, het braadstuk en de sjalotten in de pot.
Stap 3 /6
Vijf min fruiten.
Stap 4 /6
Voeg de overige ingrediënten toe.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie.
Stap 6 /6
Voeg 1 theelepel honing toe.