Varkensgebraad met champignons
- Totale tijd 45min
- 10min
Voorbereidingstijd - 35min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
800 g Varkensgebraad
600 g Paddenstoelen, in 2 gesneden
400 g Diepvrieserwten
6 tl Kalfsfond van MAGGI
20 cl Water
200 g Wortelen, in schijfjes gesneden
1 el Olie
Bereiding
Stap 1 /7
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /7
Snijd de wortelen in stukken.
Stap 3 /7
Doe de olie in de pot.
Stap 4 /7
Laat het gebraad 10 minuten bruinen.
Stap 5 /7
Voeg alle ingrediënten toe.
Stap 6 /7
Snelkookfunctie.
Stap 7 /7
Laat 3 minuten op de stand "bruinen" staan om de saus wat meer te binden.Smakelijk!