- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Varken spaanse peper - cashew
Varken spaanse peper - cashew
- Totale tijd 10min
- 10min
Voorbereidingstijd - 0min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (22)
Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
600 g Zeer fijne plakjes varkensfilet
3 el Arachideolie
4 Pijpajuintjes in stukken van 3 cm
50 g Geroosterde cashewnoten
1 el Nuoc-mâm saus
1 el Oestersaus
2 el Peperpuree
1 el Gewassen, fijngehakte Thaise basilicum (of verse koriander)
Bereiding
Stap 1 /5
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /5
Was en snijd de Thaise basilicum (of verse koriander).
Stap 3 /5
Doe de olie in de kuip.
Stap 4 /5
Fruit de ui. Voeg het varkensvlees toe. Fruit 4 min langs alle kanten. Voeg de sauzen en Spaanse peper toe. Meng alles 4 min.
Stap 5 /5
Versier met cashewnoten en Thaise basilicum. Dien op.