Varken met Vietnamese curry
Moulinex
Recept door Moulinex

Varken met Vietnamese curry

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 29min
  • Voorbereidingstijd
    20min
  • Gaartijd
    9min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

4 personen

  • 600 g Varkensfilet, in blokjes van 3 cm gesneden

  • 600 g Pompoen, geschild en gesneden in blokjes van 2 cm

  • 265 ml Kokosroom

  • 0.6 tl Spaanse peper in poedervorm

  • 2 el Verse gember in fijne plakjes

  • 2 el Nuoc-mâm saus

  • 1 el Munt, gewassen en fijngehakt

  • 2 el Currypoeder

  • 2 el Arachideolie

Bereiding

Stap 1 /8

Bereid de ingrediënten.

Stap 2 /8

Hak de gember in fijne plakjes.

Stap 3 /8

Was en hak de verse munt.

Stap 4 /8

Doe de olie in de kuip.

Stap 5 /8

Voeg de curry en de peper toe. Laat het vlees aan alle kanten bruinen.

Stap 6 /8

Voeg de kokosroom, de gember en de pompoen toe. Meng alles goed.

Stap 7 /8

Snelkookfunctie

Stap 8 /8

Voeg de nuoc-mâm en de munt toe.

Roerblad SS-185951

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Haak SS-186228