- Homepage
- Recipe Details Page
Vanille-ijs met chocolade
- Totale tijd 3u 13min
- 5min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 3u
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
250 g Melk
250 g Room:
150 g Suiker
2 Eierdooiers
1 zakje Vanille
1 snuifje Zout
125 g Ongezoet cacaopoeder
Accessoires
Klopper Kneed- & hakmes
Bereiding
Stap 1 /5
Bevestig de klopper in de kom en laat de melk, room, suiker, eierdooiers, vanillesuiker en het zout koken. Vergrendel het deksel met de dop en druk op 'Start'.
250g Melk 250g Room: 150g Suiker 2 Eierdooiers 1zakje Vanille 1snuifje Zout
Klopper
Stap 2 /5
Giet de helft van het mengsel in een kom. Voeg het cacaopoeder toe aan de kom.Vergrendel het deksel met de dop en druk op 'Start'.
125g Ongezoet cacaopoeder
Klopper
Stap 3 /5
Doe het mengsel in een kom. Sluit de kom af en zet ze minstens 3 uur in de diepvriezer. Haal de kom uit de diepvriezer, snijd het ijs in stukken en leg het in de kom met het kneed-/hakmes. Vergrendel het deksel met de dop en druk op 'Start'.
Kneed- & hakmes
Stap 4 /5
Druk nogmaals op 'Start'.
Kneed- & hakmes
Stap 5 /5
Dien meteen op.