Vacuüm gegaarde entrecôte met chimichurrisaus - Recepten iCookeo 9in1 | Moulinex
Moulinex
Recept door Moulinex

Vacuüm gegaarde entrecôte met chimichurrisaus

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 30min
  • Voorbereidingstijd
    15min
  • Gaartijd
    15min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

4 personen

  • 1 el Fijngehakte verse peterselie

  • 2 el Fijngehakte verse oregano

  • 4 el Fijngehakte bieslook

  • 4 teentje Gepelde en fijngehakte look

  • 1 Fijngehakte rode chilipeper

  • 2 el Rodewijnazijn

  • 6 el Citroensap

  • 12 cl Olijfolie

  • 4 g Entrecôtes

  • 4 takje Tijm

  • 4 tl Zachte boter

  • Zout, peper

Bereiding

Stap 1 /6

Maak de ingrediënten klaar.

  • 1el Fijngehakte verse peterselie
  • 2el Fijngehakte verse oregano
  • 4el Fijngehakte bieslook
  • 4teentje Gepelde en fijngehakte look
  • 1 Fijngehakte rode chilipeper
  • 2el Rodewijnazijn
  • 6el Citroensap
  • 12cl Olijfolie
  • 4g Entrecôtes
  • 4takje Tijm
  • 4tl Zachte boter
  • Zout, peper

Stap 2 /6

Meng voor de chimichurri saus in een kom alle ingrediënten behalve de entrecote, de tijm en de boter.

  • 1el Fijngehakte verse peterselie
  • 2el Fijngehakte verse oregano
  • 4el Fijngehakte bieslook
  • 4teentje Gepelde en fijngehakte look
  • 1 Fijngehakte rode chilipeper
  • 2el Rodewijnazijn
  • 6el Citroensap

Stap 3 /6

Doe een entrecôte in elk sous-videzakje, samen met de tijm en 1 tl boter. Sluit vacuüm af.

  • 4g Entrecôtes
  • 4takje Tijm
  • 4tl Zachte boter

Stap 4 /6

Giet 3L water in de kom. Dompel de zakjes in het water.

Stap 5 /6

Vacuüm ondergedompeld koken.

Stap 6 /6

Haal de zakjes uit het mandje en maak ze open. Bak de entrecôtes kort aan in boter. Dien op met de chimichurrisaus.

Roerblad SS-185951

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Haak SS-186228