- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Vacuüm gegaarde entrecôte met chimichurrisaus
Vacuüm gegaarde entrecôte met chimichurrisaus
- Totale tijd 30min
- 15min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
1 el Fijngehakte verse peterselie
2 el Fijngehakte verse oregano
4 el Fijngehakte bieslook
4 teentje Gepelde en fijngehakte look
1 Fijngehakte rode chilipeper
2 el Rodewijnazijn
6 el Citroensap
12 cl Olijfolie
4 g Entrecôtes
4 takje Tijm
4 tl Zachte boter
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /6
Meng voor de chimichurri saus in een kom alle ingrediënten behalve de entrecote, de tijm en de boter.
Stap 3 /6
Doe een entrecôte in elk sous-videzakje, samen met de tijm en 1 tl boter. Sluit vacuüm af.
Stap 4 /6
Giet 3L water in de kom. Dompel de zakjes in het water.
Stap 5 /6
Vacuüm ondergedompeld koken.
Stap 6 /6
Haal de zakjes uit het mandje en maak ze open. Bak de entrecôtes kort aan in boter. Dien op met de chimichurrisaus.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
