Vacuüm gegaarde entrecôte met chimichurrisaus
- Totale tijd 30min
- 15min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
1 el Fijngehakte verse peterselie
2 el Fijngehakte verse oregano
4 el Fijngehakte bieslook
4 teentje Gepelde en fijngehakte look
1 Fijngehakte rode chilipeper
2 el Rodewijnazijn
6 el Citroensap
12 cl Olijfolie
4 g Entrecôtes
4 takje Tijm
4 tl Zachte boter
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /6
Meng voor de chimichurri saus in een kom alle ingrediënten behalve de entrecote, de tijm en de boter.
Stap 3 /6
Doe een entrecôte in elk sous-videzakje, samen met de tijm en 1 tl boter. Sluit vacuüm af.
Stap 4 /6
Giet 3L water in de kom. Dompel de zakjes in het water.
Stap 5 /6
Vacuüm ondergedompeld koken.
Stap 6 /6
Haal de zakjes uit het mandje en maak ze open. Bak de entrecôtes kort aan in boter. Dien op met de chimichurrisaus.