- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Tonijnsteaks met diepvriesgroenten
Tonijnsteaks met diepvriesgroenten
- Totale tijd 50min
- 5min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 30min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (3)
Ingrediënten
6 personen
6 Blauwvintonijn steaks
3 el Eetlepels citroensap
1.5 el Olijfolie
3 tl Theelepels fijngesneden knoflook
3 tl Theelepels gedroogde tijm
Zout, peper
525 g Roerbakgroenten uit de diepvries
1.5 el Citroenrasp
Bereiding
Stap 1 /6
Marineer in een diepe schaal de tonijnsteaks in citroensap, olijfolie, knoflook en tijm. Breng op smaak met zout en peper. Dek af en zet 30 minuten in de koelkast.
Stap 2 /6
Zet lade 1 aan. Leg de tonijnsteaks op de plaat in lade 1.
Stap 3 /6
Zet lade 2 aan. Leg de groenten op de plaat in lade 2.
Stap 4 /6
Druk op SYNC zodat beide op hetzelfde moment klaar zijn. Druk op START om beide kookprocessen te starten.
Stap 5 /6
Controleer of de tonijn goed gaar is en bak deze indien nodig nog een paar minuten extra.
Stap 6 /6
Serveer de tonijn met citroenrasp en groenten.