Thaise visballetjes met spinazie
Moulinex
Recept door Moulinex

Thaise visballetjes met spinazie

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 28min
  • Voorbereidingstijd
    20min
  • Gaartijd
    8min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

4 personen

  • 250 g kabeljauw- of schelvisfilet

  • 2 tl Thaise groene currypasta

  • 50 g gewassen spinazie

  • 1 el bloem

  • 2 el mangochutney (potje)

Bereiding

Stap 1 /4

Maal in de keukenmachine of in 2 porties in de hakmolen van de staafmixer de visfilet met de currypasta, de spinazie en de bloem.

Stap 2 /4

Rol met vochtige handen 12 balletjes van het vismengsel.

Stap 3 /4

Bestrijk de visballetjes met een beetje olijfolie. Bak de visballetjes in 8 min. mooi bruin en gaar op 160 graden. Serveer ze met de mangochutney om te dippen.

Stap 4 /4

Tip: Ook lekker met zoete chilisaus! Maak de visballetjes van tevoren en bewaar ze afgedekt in de koelkast (1-2 dagen). Variatietip: Vervang 100 g visfilet door rauwe garnalen.

Roerblad SS-185951

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Haak SS-186228