- Homepage
- Recipe Details Page
Thaise salade
- Totale tijd 15min
- 15min
Voorbereidingstijd - 0min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
300 g Rode kool
4 Wortelen
1 avocado
3 cm Gember
2 Look
3 el limoensap
10 Koriander
60 g Cashewnoten
3 el Sesamolie
3 Vissaus
Accessoires
Snij/rasp- accessoire Kneed- & hakmes
Bereiding
Stap 1 /4
Was de kool en snijd in grote stukken. Schil de wortelen.Plaats het snijhulpstuk voor groenten met de schijf voor grof raspen in de kom van de keukenrobot, vergrendel het deksel met de dop en druk op 'Start'. Rasp de wortelen en de kool. Verdeel deze groenten in kommen.
300g Rode kool 4 Wortelen
Snij/rasp- accessoire
Stap 2 /4
Doe de cashewnoten in de kom van de keukenrobot met het kneed-/hakmes, vergrendel het deksel met de dop en druk op 'Start'. Verdeel de noten over de kommen.
60g Cashewnoten
Kneed- & hakmes
Stap 3 /4
Pel de knoflook en gember en hak fijn. Doe ze in een kom en voeg het limoensap, de sesamolie en de vissaus toe, meng en verdeel over de kommen. Schil de avocado en snijd deze in 4 stukken. Snijd elk stuk in zeer dunne reepjes.Vorm hiermee rozetten en plaats op elke kom een rozet.
1 avocado 3cm Gember 2 Look 3el Sesamolie 3 Vissaus
Stap 4 /4
Dien op met de fijngehakte koriander.
10 Koriander