- Homepage
- Recipe Details Page
Thaise kokossoep
- Totale tijd 25min
- 5min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
1 el Kokosolie
1 el Verse gember, geraspt
1 tl Rode currypasta
1 stengel Citroengras, fijngehakt
3 el Vissaus
1 el Bruine suiker
200 ml Kokosmelk
125 g Shiitake champignons, in plakjes gesneden
Zout
125 g Middelgrote garnalen, gepeld en ontdarmd
250 ml Kippenbouillon
1 el Vers limoensap
1 el Verse koriander, gehakt
Accessoires
Menger
Bereiding
Stap 1 /3
Bevestig de menger in de kom, voeg de olie, gember, currypasta en citroengras toe.Vergrendel het deksel met de dop en druk op 'Start'.
1el Kokosolie 1el Verse gember, geraspt 1tl Rode currypasta 1stengel Citroengras, fijngehakt
Menger
Stap 2 /3
Voeg de vissaus, suiker, kokosmelk, champignons, zout, garnalen en bouillon toe.Vergrendel het deksel met de dop en druk op 'Start'.
3el Vissaus 1el Bruine suiker 200ml Kokosmelk 125g Shiitake champignons, in plakjes gesneden Zout 125g Middelgrote garnalen, gepeld en ontdarmd 250ml Kippenbouillon
Menger
Stap 3 /3
Serveer in een kommetje, voeg het limoensap toe en garneer met verse koriander.
1el Vers limoensap 1el Verse koriander, gehakt