- Homepage
- Recipe Details Page
Thaise kip met rode curry en zoete peper
- Totale tijd 35min
- 10min
Voorbereidingstijd - 25min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
40 Ui
10 ml Arachideolie
1 Zoete rode peper
200 g Kippenborstfilets of dijenfilets
60 ml Kokoscrème
20 g Thaise rode currypasta
Verse koriander
Rijst
Accessoires
Menger
Bereiding
Stap 1 /3
Pel en versnipper de ui. Doe de ui en de olie in de kom met de menger. Vergrendel het deksel met de dop en druk op 'Start'.
40 Ui 10ml Arachideolie
Menger
Stap 2 /3
Verwijder de zaden uit de peper en snijd fijn. Snijd de kip in blokjes. Voeg het pepertje, de kip, de kokoscrème en currypasta toe en meng om een homogene bereiding te verkrijgen. Vergrendel het deksel met de dop en druk op 'Start'.
1 Zoete rode peper 200g Kippenborstfilets of dijenfilets 60ml Kokoscrème 20g Thaise rode currypasta
Menger
Stap 3 /3
Werk af met korianderblaadjes en dien op met rijst.
Verse koriander Rijst