- Homepage
- Recipe Details Page
Thais rundsvlees massaman
- Totale tijd 2u 20min
- 15min
Voorbereidingstijd - 2u 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
80 Ui
10 ml Arachideolie
500 g Rundsgehakt of vleessaus
60 g Currypasta massaman
120 ml Kokoscrème
400 g Aardappelen
1 tl Rietsuiker
10 ml Vissaus
Verse korianderblaadjes
Rijst
Accessoires
Menger
Bereiding
Stap 1 /3
Pel en versnipper de ui.Doe de ui en de olie in de kom met de menger.Vergrendel het deksel met de dop en druk op 'Start'.
80 Ui 10ml Arachideolie
Menger
Stap 2 /3
Schil de aardappelen en snijd ze in stukken van 2,5 cm.Snijd het vlees in stukken van 3 cm.Doe het vlees, de currypasta en de kokoscrème in de kom en meng.Vergrendel het deksel met de dop en druk op 'Start'. Voeg op 45 minuten voor het einde de aardappelen, suiker en vissaus toe.Vermeng alles goed.
500g Rundsgehakt of vleessaus 60g Currypasta massaman 120ml Kokoscrème 400g Aardappelen 1tl Rietsuiker 10ml Vissaus
Menger
Stap 3 /3
Stort alles op een serveerschotel, bestrooi met korianderblaadjes en serveer met rijst.
Verse korianderblaadjes Rijst