- Homepage
- Recipe Details Page
Tex-Mex soep
- Totale tijd 21min
- 15min
Voorbereidingstijd - 6min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
200 g gekookte rode nierbonen
100 g rode paprika in blokjes gesneden
100 g geschilde en geciseleerde ajuin
2 theelepels tomatenconcentraat
80 cl rundvleesbouillon (of water)
2 tl honing
1 tl paprikapoeder
Zout, cayennepeper
40 g polenta
2 eetlepels zonnebloemolie
Bereiding
Stap 1 /7
Maak de ingrediënten klaar.
200g gekookte rode nierbonen 100g rode paprika in blokjes gesneden 100g geschilde en geciseleerde ajuin 2 theelepels tomatenconcentraat 80cl rundvleesbouillon (of water) 2tl honing 1tl paprikapoeder Zout, cayennepeper 40g polenta 2 eetlepels zonnebloemolie
Stap 2 /7
Hak de ajuinen fijn.
Stap 3 /7
Voeg olie toe in de pan.
2 eetlepels zonnebloemolie
Stap 4 /7
Voeg ajuin, peper en honing toe. Laat deze lichtjes bruin bakken. Voeg de paprika en het tomatenconcentraat toe. Roeren. Laat gedurende 1 min. bakken.
100g rode paprika in blokjes gesneden 100g geschilde en geciseleerde ajuin 2 theelepels tomatenconcentraat 2tl honing 1tl paprikapoeder
Stap 5 /7
Voeg de andere ingrediënten toe. Breng het op smaak met zout en peper.
200g gekookte rode nierbonen 80cl rundvleesbouillon (of water) 40g polenta
Stap 6 /7
Onder druk laten koken.
Stap 7 /7
Meng het door elkaar en serveren maar.