- Homepage
- Terrine van sint-jakobsvruchten & kruiden
Terrine van sint-jakobsvruchten & kruiden
- Totale tijd 33min
- 20min
Voorbereidingstijd - 13min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (21)
Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G810 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
120 g Sint-jakobsvruchten, in blokjes gesneden
120 g Witte vis
30 g Paneermeel
8 cl Vloeibare room
2 Eiwit(ten)
1 el Peterselie, gewassen en fijngehakt
1 el Anijs, gewassen en fijngehakt
Zout
Peper
Paprikapoeder
Boter om de glaasjes mee te bekleden
Bereiding
Stap 1 /5
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /5
Meng vis, paneermeel, room, eiwitten, peterselie, dille, zout, peper, pepertje. Doe er de vruchten bij zonder te mengen.
Stap 3 /5
Vul de beboterde glaasjes met het mengsel. Sluit de glaasjes af en plaats ze vervolgens in de pot met 20 cl water.
Stap 4 /5
Snelkookfunctie.
Stap 5 /5
Plaats op een koele plaats ten minste 2 uur voor het opdienen.