Tartiflette uit de Elzas
- Totale tijd 18min
- 15min
Voorbereidingstijd - 3min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
700 g Vastkokende aardappel
150 g Uien
200 g Spekblokjes van Herta
170 g Munster (kaas)
8 g Look
0.5 g Nootmuskaat
150 ml Water
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Pel de uien en hak ze fijn. Schil de aardappelen. Snijd ze in 3 plakjes.
Stap 3 /6
Laat de helft van het spek met de uien gedurende 8 minuten bakken. Voeg de aardappelen toe en meng alles.
Stap 4 /6
Doe het water en de nootmuskaat erbij.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie.
Stap 6 /6
Voeg de munster(kaas) en de overgebleven spekblokjes toe. Laat 5 minuten op 'warm houden' staan.