- Homepage
- Recipe Details Page
Tartaar van zeebaars met venkel, munt en komijn
- Totale tijd 57min
- 20min
Voorbereidingstijd - 7min
Gaartijd - 30min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
1 *Venkel
250 g *Zeebaarsfilets
1 *Citroen
4 *Munt
1 tl *Komijnzaadjes
2 *Olijfolie
*Zout, peper
*Bieslook
Accessoires
Stoommandje
Bereiding
Stap 1 /3
*Was de venkel en hak fijn. Doe 0,7 l water toe in de kom van de keukenmachine en plaats het stoommandje. Doe de venkel in het stoommandje, sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'. Laat na de bereiding de venkel afkoelen.
1 *Venkel
Stoommandje
Stap 2 /3
*Pers de citroen uit. Leg de venkel op een bord en besprenkel met olijfolie en citroensap. Voeg de geciseleerde munt en de komijn toe. Kruid met peper en zout en meng goed.
1 *Citroen 4 *Munt 1tl *Komijnzaadjes 2 *Olijfolie *Zout, peper
Stap 3 /3
*Snijd de zeebaarsfilets in kleine stukjes en voeg ze bij de venkel. Meng goed. Zet 30 minuten in de ijskast. Giet het teveel aan olie af, bestrooi met fijngehakte bieslook en dien koud op.
250g *Zeebaarsfilets *Bieslook