- Homepage
- Recipe Details Page
Tartaar van tonijn met rucola en gekonfijte tomaten
- Totale tijd 45min
- 15min
Voorbereidingstijd - 0min
Gaartijd - 30min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
400 rode tonijn
50 g rucola
10 gekonfijte tomaten
3 el hazelnootolie
olijfolie
1 el el citroensap
1 tl afgestreken theelepel wasabi
1 el el sesam
Zout, peper
Accessoires
Minimengkom
Bereiding
Stap 1 /3
Plaats de kleine kom in de grote kom, doe de gekonfijte tomaten en de rucola in de kleine kom, vergrendel het deksel en druk op 'Start'.
50g rucola 10 gekonfijte tomaten
Minimengkom
Stap 2 /3
Voeg wasabi, hazelnootolie, citroensap, zout en peper toe, vergrendel het deksel en druk op 'Start'. Snijd de tonijn met een scherp mes in kleine blokjes en doe ze in een diepe schaal.Giet de marinade over de tonijn en meng deze voorzichtig.Zet ten minste 30 minuten in de koelkast.
3 el hazelnootolie olijfolie 1el el citroensap 1tl afgestreken theelepel wasabi Zout, peper
Minimengkom
Stap 3 /3
Verdeel de tonijn in kleine kommetjes en besprenkel met olijfolie.Bestrooi met sesamzaad en dien op.
1el el sesam