Tandoori kip
- Totale tijd 27min
- 10min
Voorbereidingstijd - 17min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
1 teentje Knoflook
1 el Tandoorikruiden
1 pot Yoghurt
200 g Kip
1 Rode ui
0.33 Rode kool
1 Wortel
1 Limoen
0.5 tl Koriander
Bereiding
Stap 1 /7
Bereid de ingrediënten voor.
Stap 2 /7
Snijd de kip in blokjes van 2 cm. Meng met de helft van de yoghurt en de tandoorikruiden. Breng op smaak met zout en peper en laat 10 minuten marineren.
Stap 3 /7
Bestrijk de naans met een mengsel van zonnebloemolie en geperste knoflook. Bak ze op de bodem van de pan tot ze knapperig zijn. Zet apart.
Stap 4 /7
Voeg de gemarineerde kip.
Stap 5 /7
Koken onder druk.
Stap 6 /7
Meng de gesnipperde rode ui, rode kool, geraspte wortelen en yoghurt. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 7 /7
Serveer de tandoori kip met de naan en koolsalade. Bestrooi met koriander en serveer met een partje limoen.