- Homepage
- Tajine van kabeljauw met olijven
Tajine van kabeljauw met olijven
- Totale tijd 28min
- 20min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (21)
Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G810 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
4 Kabeljauw
80 g Groene olijven, ontpit
1 Gekonfijte citroen (zonder pulp, schil in blokje gesneden)
500 g Tomaten, gehakt
4 Aardappelen
4 teentje Knoflook gepeld, ontdaan van kiem en fijngehakt
1 el Ras-el-hanout
2 snuifje Saffraan
1 tl Gemberpoeder
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /4
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /4
Doe de tomaten, knoflook, kruiden, zout, peper, citroen en olijven in de pot.Meng alles goed.Voeg de aardappelen en 1/2 glas water toe.
Stap 3 /4
Snelkookfunctie.
Stap 4 /4
Voeg de vis toe.Laat 5 tot 7 minuten goudbruin worden, doe het deksel eraf en dien op.