Tajine van kabeljauw asperges
- Totale tijd 33min
- 30min
Voorbereidingstijd - 3min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
900 g kabeljauwfilet, ontgraat en in blokjes gesneden
24 asperges (de eerste 15 cm), gewassen, gesneden
3 el gehakte koriander
3 tl komijnpoeder
1 citroen (sap)
3 peterselie
600 g gehakte tomaten
1.5 fijngehakte look
75 g sjalotten, fijngesnipperd
2 el plantaardige olie
Bereiding
Stap 1 /9
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /9
Snipper de sjalotten,
Stap 3 /9
Snijd de look fijn.
Stap 4 /9
Mix de vis met de look, de peterselie, zout en peper. Maak 5 balletjes per persoon.
Stap 5 /9
Doe de olie in de kuip.
Stap 6 /9
Verwarm de olie. Kleur de balletjes voorzichtig aan. Haal dit vervolgens uit de kuip.
Stap 7 /9
Voeg 10 cl water, sjalot, fijngemalen tomaat, citroensap en komijn toe. Breng op smaak. Voeg de balletjes en asperges toe.
Stap 8 /9
Snelkookfunctie: 3 min.
Stap 9 /9
Voeg de koriander toe. Dien op met griesmeel of rijst.