- Homepage
- Recipe Details Page
Tagliatelle van asperges met room van rode biet
- Totale tijd 16min
- 5min
Voorbereidingstijd - 11min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
225 g Gekookte rode biet
225 g Ricotta
3 el Balsamicoazijn
750 g Volle grondasperges
3 el Fijngehakte peterselie
15 Gepelde walnoten
1.5 el Zwarte sesamzaadjes
Zout, peper
Water
Accessoires
Stoommandje Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /7
Snijd de rode biet in stukjes.
225g Gekookte rode biet
Stap 2 /7
Doe de rode biet, de ricotta, de azijn, het zout en de peper in de kom van de keukenrobot met het Ultrablade-hakmes. Vergrendel het deksel met de dop en druk op 'Start'.
225g Gekookte rode biet 225g Ricotta 3el Balsamicoazijn Zout, peper
Ultrablade hakmes
Stap 3 /7
Schraap het mengsel langs de randen, vergrendel opnieuw het deksel met de dop en druk op 'Start'.
Ultrablade hakmes
Stap 4 /7
Zet de room van rode biet aan de kant.
Stap 5 /7
Spoel de asperges en snijd het harde uiteinde af. Schil ze met een dunschiller en snijd ze in dunne reepjes.
750g Volle grondasperges
Stap 6 /7
Giet 0,7 l water in de kom van de keukenrobot. Doe de tagliatelle van asperges in het stoommandje. Vergrendel het deksel met de dop en druk op 'Start'.
750g Volle grondasperges Water
Stoommandje
Stap 7 /7
Schik de tagliatelle van asperges op de borden en werk af met de room van rode biet, walnoten, fijngehakte peterselie en sesamzaadjes.
3el Fijngehakte peterselie 15 Gepelde walnoten 1.5el Zwarte sesamzaadjes