Tagliatelle van asperges met room van rode biet
Moulinex
Recept door Moulinex

Tagliatelle van asperges met room van rode biet

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 16min
  • Voorbereidingstijd
    5min
  • Gaartijd
    11min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

6 personen

  • 225 g Gekookte rode biet

  • 225 g Ricotta

  • 3 el Balsamicoazijn

  • 750 g Volle grondasperges

  • 3 el Fijngehakte peterselie

  • 15 Gepelde walnoten

  • 1.5 el Zwarte sesamzaadjes

  • Zout, peper

  • Water

Accessoires

  • Stoommandje
    Stoommandje
  • Ultrablade hakmes
    Ultrablade hakmes

Bereiding

Stap 1 /7

Snijd de rode biet in stukjes.

  • 225g Gekookte rode biet

Stap 2 /7

Doe de rode biet, de ricotta, de azijn, het zout en de peper in de kom van de keukenrobot met het Ultrablade-hakmes. Vergrendel het deksel met de dop en druk op 'Start'.

  • 225g Gekookte rode biet
  • 225g Ricotta
  • 3el Balsamicoazijn
  • Zout, peper
  • Ultrablade hakmes

Stap 3 /7

Schraap het mengsel langs de randen, vergrendel opnieuw het deksel met de dop en druk op 'Start'.

  • Ultrablade hakmes

Stap 4 /7

Zet de room van rode biet aan de kant.

Stap 5 /7

Spoel de asperges en snijd het harde uiteinde af. Schil ze met een dunschiller en snijd ze in dunne reepjes.

  • 750g Volle grondasperges

Stap 6 /7

Giet 0,7 l water in de kom van de keukenrobot. Doe de tagliatelle van asperges in het stoommandje. Vergrendel het deksel met de dop en druk op 'Start'.

  • 750g Volle grondasperges
  • Water
  • Stoommandje

Stap 7 /7

Schik de tagliatelle van asperges op de borden en werk af met de room van rode biet, walnoten, fijngehakte peterselie en sesamzaadjes.

  • 3el Fijngehakte peterselie
  • 15 Gepelde walnoten
  • 1.5el Zwarte sesamzaadjes

Roerblad SS-185951

Referentie permanent uitverkocht

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Referentie permanent uitverkocht

Haak SS-186228