- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Tagliatelle van asperges met bietencrème
Tagliatelle van asperges met bietencrème
- Totale tijd 16min
- 5min
Voorbereidingstijd - 11min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
150 g Bieten
150 g Ricotta
2 el Balsamicoazijn
500 g Asperges ‘Sables des Landes’
2 el Peterselie
10 Noten
1 el Zwarte sesamzaadjes
Zout, peper
Water
Accessoires
Stoommandje Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /7
Doe de in stukjes gesneden biet, de ricotta en de azijn in de kom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 2 /7
Schraap de randen. Sluit opnieuw het deksel met de dop en druk op 'Start'.
Stap 3 /7
Zet de bietencrème aan de kant.
Stap 4 /7
Was de asperges en snijd het harde uiteinde eraf. Schil ze met een dunschiller in dunne reepjes.
Stap 5 /7
Giet 0,7 l water in de kom van de keukenmachine.
Stap 6 /7
Zet het stoommandje in de kom van de keukenmachine. Leg er de tagliatelle van asperges in. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 7 /7
Leg de tagliatelle van asperges in de borden en breng op smaak met de bietencrème, noten, gehakte peterselie en sesam.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
