Tagliatelle van asperges met bietencrème
- Totale tijd 16min
- 5min
Voorbereidingstijd - 11min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
150 g Bieten
150 g Ricotta
2 el Balsamicoazijn
500 g Asperges ‘Sables des Landes’
2 el Peterselie
10 Noten
1 el Zwarte sesamzaadjes
Zout, peper
Water
Accessoires
Stoommandje Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /7
Doe de in stukjes gesneden biet, de ricotta en de azijn in de kom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 2 /7
Schraap de randen. Sluit opnieuw het deksel met de dop en druk op 'Start'.
Stap 3 /7
Zet de bietencrème aan de kant.
Stap 4 /7
Was de asperges en snijd het harde uiteinde eraf. Schil ze met een dunschiller in dunne reepjes.
Stap 5 /7
Giet 0,7 l water in de kom van de keukenmachine.
Stap 6 /7
Zet het stoommandje in de kom van de keukenmachine. Leg er de tagliatelle van asperges in. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 7 /7
Leg de tagliatelle van asperges in de borden en breng op smaak met de bietencrème, noten, gehakte peterselie en sesam.