Supplì alla Amatriciana
Moulinex
Recept door Moulinex

Supplì alla Amatriciana

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 33min
  • Voorbereidingstijd
    20min
  • Gaartijd
    13min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

2 personen

  • 40 g Pancetta

  • 0.5 Ui

  • 20 cl Tomatensaus

  • 100 g Arborio rijst

  • 10 g Boter

  • 20 g Pecorino

  • 2 Eieren

  • 90 g Mozzarella

  • 40 g Paneermeel

  • 1 el Olijfolie

Bereiding

Stap 1 /5

Bereid de ingrediënten.

  • 40g Pancetta
  • 0.5 Ui
  • 20cl Tomatensaus
  • 100g Arborio rijst
  • 10g Boter
  • 20g Pecorino
  • 2 Eieren
  • 90g Mozzarella
  • 40g Paneermeel
  • 1el Olijfolie

Stap 2 /5

Bak de pancetta met de ui. Voeg de tomatensaus toe en laat 15 minuten sudderen.

  • 40g Pancetta
  • 0.5 Ui
  • 20cl Tomatensaus
  • 100g Arborio rijst
  • 10g Boter
  • 20g Pecorino
  • 2 Eieren
  • 90g Mozzarella
  • 40g Paneermeel
  • 1el Olijfolie

Stap 3 /5

Laat afkoelen en voeg 150 ml water toe. Voeg de rijst toe.

  • 40g Pancetta
  • 0.5 Ui
  • 20cl Tomatensaus
  • 100g Arborio rijst
  • 10g Boter
  • 20g Pecorino
  • 2 Eieren
  • 90g Mozzarella
  • 40g Paneermeel
  • 1el Olijfolie

Stap 4 /5

Koken onder druk

Stap 5 /5

Voeg de boter en de Pecorino toe. Laat afkoelen en voeg de helft van de eieren toe.

  • 40g Pancetta
  • 0.5 Ui
  • 20cl Tomatensaus
  • 100g Arborio rijst
  • 10g Boter
  • 20g Pecorino
  • 2 Eieren
  • 90g Mozzarella
  • 40g Paneermeel
  • 1el Olijfolie

Roerblad SS-185951

Referentie permanent uitverkocht

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Referentie permanent uitverkocht

Haak SS-186228