Stoofvlees
- Totale tijd 40min
- 5min
Voorbereidingstijd - 35min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
300 g Rundvlees in blokjes van 30 g in bloem gewenteld
1.5 Fijngesneden uien
50 g Spekjes
2 el Arachideolie
25 cl Bruin bier
0.5 el Bruine suiker
Zout en peper
0.5 Laurierblaadje
1 snuifje Tijm
20 g Peperkoek
Bereiding
Stap 1 /7
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /7
Snijd de uien in halve ringen.
Stap 3 /7
Doe de olie in de kuip.
Stap 4 /7
Laat de stukjes rundsvlees aan alle kanten bruinen. Haal ze vervolgens uit de kuip. Fruit de uien. Voeg de spekreepjes toe en laat ze aankleuren.
Stap 5 /7
Doe de stukjes rundsvlees weer in de kuip en voeg het bier, de cassonade, de tijm en de laurier toe. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 6 /7
Snelkookfunctie: 35 min
Stap 7 /7
Voeg de geroosterde en in blokjes gesneden peperkoek toe. Dien op.