- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Stoofvlees van Sofie Dumont
Stoofvlees van Sofie Dumont
- Totale tijd 30min
- 5min
Voorbereidingstijd - 25min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
1 kg Goed gemarmerd stoofvlees (zenuwstuk)
2 el Boter
1 stuk Grote ui, fijngesneden
2 sneetje Sneetjes peperkoek
2 el Mosterd
Peper en zout
1 el Bloem
2 flesje Flesjes bruin bier (Pied de Boeuf)
Tijm & laurier
Bereiding
Stap 1 /5
Snijd het vlees in gelijke stukken.
Stap 2 /5
Bak het vlees in porties goudbruin met wat boter. Zet apart. Fruit de ui. Voeg het vlees terug toe met de bloem en roer tot de bloem volledig is opgenomen. Blus af met het bier.
Stap 3 /5
Voeg de peperkoek met mosterd, tijm en laurier toe. Kruid met peper en zout en roer goed.
Stap 4 /5
Koken onder druk
Stap 5 /5
Laat de stoom ontsnappen en serveer het stoofvlees. Eet smakelijk!
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
