- Homepage
- Stoofvlees van Sofie Dumont
Stoofvlees van Sofie Dumont
- Totale tijd 30min
- 5min
Voorbereidingstijd - 25min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (16)
Cookeo+ Connect CE857800 Multicooker Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd COOKEO 6L CONNECT Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
1 kg Goed gemarmerd stoofvlees (zenuwstuk)
2 el Boter
1 stuk Grote ui, fijngesneden
2 sneetje Sneetjes peperkoek
2 el Mosterd
Peper en zout
1 el Bloem
2 flesje Flesjes bruin bier (Pied de Boeuf)
Tijm & laurier
Bereiding
Stap 1 /8
Snijd het vlees in gelijke stukken.
Stap 2 /8
Smelt een eetlepel boter en bak het vlees, in meerdere keren, rondom mooi bruin.
Stap 3 /8
Voeg dan de fijngesneden ui toe en stoof kort.
Stap 4 /8
Voeg het vlees weer toe samen met de bloem. Roer tot de bloem volledig is opgenomen.
Stap 5 /8
Blus af met het bier. Voeg de peperkoek met mosterd, tijm en laurier toe. Kruid met peper en zout en roer goed.
Stap 6 /8
Koken onder hoge druk
Stap 7 /8
Bereid ondertussen de frietjes en witloofsalade.
Stap 8 /8
Laat de stoom ontsnappen en serveer het stoofvlees met de frietjes, witloofsalade en een toef mayonaise.