Stoofvlees van Sofie Dumont - Recepten Cookeo V3 Mini | Moulinex
Sofie Dumont
Recept door Sofie Dumont

Stoofvlees van Sofie Dumont

ratings.4.5

4.5 /5 -

  • Totale tijd 30min
  • Voorbereidingstijd
    5min
  • Gaartijd
    25min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

4 personen

  • 1 kg Goed gemarmerd stoofvlees (zenuwstuk)

  • 2 el Boter

  • 1 stuk Grote ui, fijngesneden

  • 2 sneetje Sneetjes peperkoek

  • 2 el Mosterd

  • Peper en zout

  • 1 el Bloem

  • 2 flesje Flesjes bruin bier (Pied de Boeuf)

  • Tijm & laurier

Bereiding

Stap 1 /5

Snijd het vlees in gelijke stukken.

  • 1kg Goed gemarmerd stoofvlees (zenuwstuk)

Stap 2 /5

Bak het vlees in porties goudbruin met wat boter. Zet apart. Fruit de ui. Voeg het vlees terug toe met de bloem en roer tot de bloem volledig is opgenomen. Blus af met het bier.

  • 1kg Goed gemarmerd stoofvlees (zenuwstuk)
  • 2el Boter
  • 1stuk Grote ui, fijngesneden
  • 1el Bloem
  • 2flesje Flesjes bruin bier (Pied de Boeuf)

Stap 3 /5

Voeg de peperkoek met mosterd, tijm en laurier toe. Kruid met peper en zout en roer goed.

  • 2el Mosterd
  • Peper en zout
  • Tijm & laurier

Stap 4 /5

Koken onder druk

Stap 5 /5

Laat de stoom ontsnappen en serveer het stoofvlees. Eet smakelijk!