Stoofschotel met konijn en citroenkruid
- Totale tijd 55min
- 5min
Voorbereidingstijd - 50min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
1 kg konijnenrug
4 middelgrote sjalotten
20 g vers citroenkruid (2 takjes)
15 g verse gember
5 cl olijfolie
10 cl limoensap
40 cl kalfsfond
1 koffielepel Maïzena®
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /4
Schil de sjalotten en de gember en snij het citroenkruid in fijne schijfjes. Doe ze met de gember in de robot voorzien van het snijmes. Vergrendel het deksel en druk op 'Start'.
Stap 2 /4
Vervang het snijmes door de menger. Voeg de olijfolie, vergrendel het deksel en druk op 'Start'.
Stap 3 /4
Voeg aan het einde van het programma het konijn, het citroensap, de kalfsfond en de Maïzena® toe en strooi er wat zout overheen. Vergrendel het deksel en druk op 'Start'.
Stap 4 /4
Dien aan het einde van de bereiding onmiddellijk op met rijst.