- Homepage
- Recipe Details Page
Stoofschotel met konijn en citroenkruid
- Totale tijd 55min
- 5min
Voorbereidingstijd - 50min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
1 kg konijnenrug
4 middelgrote sjalotten
20 g vers citroenkruid (2 takjes)
15 g verse gember
5 cl olijfolie
10 cl limoensap
40 cl kalfsfond
1 koffielepel Maïzena®
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /4
Schil de sjalotten en de gember en snij het citroenkruid in fijne schijfjes. Doe ze met de gember in de robot voorzien van het snijmes. Vergrendel het deksel en druk op 'Start'.
4 middelgrote sjalotten 20g vers citroenkruid (2 takjes) 15g verse gember
Ultrablade hakmes
Stap 2 /4
Vervang het snijmes door de menger. Voeg de olijfolie, vergrendel het deksel en druk op 'Start'.
5cl olijfolie
Menger
Stap 3 /4
Voeg aan het einde van het programma het konijn, het citroensap, de kalfsfond en de Maïzena® toe en strooi er wat zout overheen. Vergrendel het deksel en druk op 'Start'.
1kg konijnenrug 10cl limoensap 40cl kalfsfond 1 koffielepel Maïzena® Zout
Menger
Stap 4 /4
Dien aan het einde van de bereiding onmiddellijk op met rijst.