- Homepage
- Recipe Details Page
Stoofpotje van wortelgroenten
- Totale tijd 55min
- 10min
Voorbereidingstijd - 45min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
120 g Rode ajuin
6 g Look
10 cl Olijfolie
1.5 tl Paprikapoeder
225 g Pompoen
225 g Pastinaken
300 g Wortels
20 cl Kippenbouillon
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /6
Snijd de pompoen, pastinaken en wortelen in stukjes. Zet aan de kant.
225g Pompoen 225g Pastinaken 300g Wortels
Stap 2 /6
Doe de in grote stukken gesneden ui in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
120g Rode ajuin
Ultrablade hakmes
Stap 3 /6
Vervang het Ultrablade-hakmes door de mengstaaf. Plet het knoflookteentje met het lemmet van een mes. Doe het in de kom van de keukenmachine.
6g Look
Stap 4 /6
Voeg de olijfolie en de paprika toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
10cl Olijfolie 1.5tl Paprikapoeder
Menger
Stap 5 /6
Voeg de groenten toe en giet de bouillon erbij. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
20cl Kippenbouillon Zout
Menger
Stap 6 /6
Dien warm op.