Stoofpotje met zalm en venkel
- Totale tijd 14min
- 10min
Voorbereidingstijd - 4min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
2 Zalmrug van 150 g (zonder vel)
200 g Venkel in plakjes
100 g Wortelen in dunne plakjes
1 el Olijfolie
10 Roze bessen
2 el Volle verse room
Zout en peper
1 snuifje Gehakte verse dille
10 cl Visfumet
Bereiding
Stap 1 /7
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /7
Haal het vel van de zalm.
Stap 3 /7
Doe de olie in de kuip.
Stap 4 /7
Fruit de venkel en de wortelen.
Stap 5 /7
Leg de roos-bruine gezouten en gepeperde zalmruggen erbovenop. Haal de vis uit de bouillon.
Stap 6 /7
Snelkookfunctie: 4 min
Stap 7 /7
Voeg de room toe aan de gehakte dille en venkel. Dien op!