Stoofpotje met zalm en venkel
Moulinex
Recept door Moulinex

Stoofpotje met zalm en venkel

Beoordeling met vier sterren (gemiddeld)

4/5

  • Totale tijd 14min
  • Voorbereidingstijd
    10min
  • Gaartijd
    4min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

2 personen

  • 2 Zalmrug van 150 g (zonder vel)

  • 200 g Venkel in plakjes

  • 100 g Wortelen in dunne plakjes

  • 1 el Olijfolie

  • 10 Roze bessen

  • 2 el Volle verse room

  • Zout en peper

  • 1 snuifje Gehakte verse dille

  • 10 cl Visfumet

Bereiding

Stap 1 /7

Bereid de ingrediënten.

Stap 2 /7

Haal het vel van de zalm.

Stap 3 /7

Doe de olie in de kuip.

Stap 4 /7

Fruit de venkel en de wortelen.

Stap 5 /7

Leg de roos-bruine gezouten en gepeperde zalmruggen erbovenop. Haal de vis uit de bouillon.

Stap 6 /7

Snelkookfunctie: 4 min

Stap 7 /7

Voeg de room toe aan de gehakte dille en venkel. Dien op!

Roerblad SS-185951

Referentie permanent uitverkocht

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Referentie permanent uitverkocht

Haak SS-186228