Stoofpot van rundvlees en miso
- Totale tijd 1u 15min
- 20min
Voorbereidingstijd - 55min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
1 kg Rundvlees voor stoofpot
60 cl Miso bouillon (Aziatische of biologische kruidenierswinkel)
2 Geschilde en fijngehakte ajuinen
20 g Gember, geschild en in reepjes gesneden
500 g Sojascheuten (of Chinese kool, fijngehakt)
2 stokje Citroengras
800 g Gekookte rijstnoedels
2 el Koriander
2 el Munt
2 el Olie
Bereiding
Stap 1 /9
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /9
Schil de ajuin en snijd in stukjes.
Stap 3 /9
Spoel de verse munt af en ciseleer het.
Stap 4 /9
Voeg olie toe in de pan.
Stap 5 /9
Laat de olie opwarmen. Voeg de sojascheuten toe. Sauteer ze. Haal ze eruit.
Stap 6 /9
Voeg alle andere ingrediënten toe, behalve de kruiden en de noedels.
Stap 7 /9
Onder druk laten koken.
Stap 8 /9
Voeg de noedels, kruiden en sojascheuten toe. Laat het voor 5 min.
Stap 9 /9
Staan, en opdienen maar.