Stoofpot rundvlees stroganoff
- Totale tijd 1u 15min
- 20min
Voorbereidingstijd - 55min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
500 g Rundersukade en -schenkel in stukken van ongeveer 100 g
0.5 Ui, gepeld en in vier gesneden
250 g Witte champignons, geschild en in 2 gesneden
125 g Rookworsten, in 2 of 3 stukken gesneden
10 g Boter
5 cl Witte wijn
1 el Tomatenconcentraat
1 tl Paprikapoeder
Traditionele mosterd en room om op te dienen
1 el Peterselie, gewassen en fijngehakt
Bereiding
Stap 1 /7
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /7
Was en hak de peterselie.
Stap 3 /7
Doe de boter in de kuip.
Stap 4 /7
Laat de boter smelten. Voeg de champignons toe en bak ze zo nodig in verschillende porties. Haal dit vervolgens uit de kuip.
Stap 5 /7
Giet de wijn erbij.Voeg het rundvlees toe.Bevochtig met water tot het onderstaat.Voeg ui, worst, paprika, tomatenpuree.
Stap 6 /7
Snelkookfunctie: 55 min.
Stap 7 /7
Voeg de peterselie en de champignons toe. Dien op met room en mosterd.