- Homepage
- Recipe Details Page
Stoofpot met venkel en citroen
- Totale tijd 29min
- 20min
Voorbereidingstijd - 9min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
2 stuk Gespoelde venkelbollen, in grote stukken gesneden
0.5 Gespoelde citroen, in plakjes gesneden
3 takje Dille
2 el Olijfolie
12 cl Witte wijn
Zout
2 Kabeljauw
Bereiding
Stap 1 /4
Bereid de ingrediënten voor.
2stuk Gespoelde venkelbollen, in grote stukken gesneden 0.5 Gespoelde citroen, in plakjes gesneden 3takje Dille 2el Olijfolie 12cl Witte wijn Zout 2 Kabeljauw
Stap 2 /4
Doe de venkel, de citroenschijfjes, de dille en het zout in de kuip. Giet de witte wijn en de olie erbij.
2stuk Gespoelde venkelbollen, in grote stukken gesneden 0.5 Gespoelde citroen, in plakjes gesneden 3takje Dille 2el Olijfolie 12cl Witte wijn Zout
Stap 3 /4
Snelkookfunctie
Stap 4 /4
Voeg de Parmezaanse kaas toe en roer. Laat afkoelen.