Stoofpot met rundvlees en miso
- Totale tijd 1u 15min
- 20min
Voorbereidingstijd - 55min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
500 g Rundvlees voor stoofgerecht (schouder, schenkel, spiering)
30 cl Bouillon met miso (Indonesische of biowinkel)
1 Ui, gepeld en gesnipperd
10 g Verse gember, geschild en in schijfjes gesneden
250 g Sojascheuten (of gehakte Chinese kool)
1 staafje Citroengras
400 g Rijstnoedels, gekookt
1 el Verse koriander, gewassen en gehakt
1 el Verse munt, gewassen en fijngehakt
1 el Plantaardige olie
Bereiding
Stap 1 /8
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /8
Peel en snipper de ui.
Stap 3 /8
Was en hak de verse koriander.
Stap 4 /8
Doe de olie in de kuip.
Stap 5 /8
Verwarm de olie. Voeg de sojascheuten toe. Bak ze. Haal dit vervolgens uit de kuip.
Stap 6 /8
Doe alle ingrediënten in de kuip, behalve de groene kruiden en de noedels.
Stap 7 /8
Snelkookfunctie: 55 min.
Stap 8 /8
Voeg de noedels, de groene kruiden en de sojascheuten toe. Wacht 5 min. Dien op.