- Homepage
- Recipe Details Page
Stoemp van aardappelen en wortelen
- Totale tijd 45min
- 15min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
110 g Ajuin
150 g Magere hespblokjes
1 tl Olie
400 g Wortels
200 g Bloemige aardappelen
15 cl Water
1 tl Groentebouillonpoeder
2 snuifje Nootmuskaat
1 snuifje Peper
1 el Fijngehakte peterselie
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /6
Doe de gepelde en in twee gesneden ui in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
110g Ajuin
Ultrablade hakmes
Stap 2 /6
Voeg hamblokjes en olie toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
150g Magere hespblokjes 1tl Olie
Ultrablade hakmes
Stap 3 /6
Voeg de wortelen en geschilde aardappelen in blokjes toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
400g Wortels 200g Bloemige aardappelen
Ultrablade hakmes
Stap 4 /6
Vervang het mes door de menger. Voeg water, groentebouillon, nootmuskaat en peper toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
15cl Water 1tl Groentebouillonpoeder 2snuifje Nootmuskaat 1snuifje Peper
Menger
Stap 5 /6
Doe de peterselie erdoor. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
1el Fijngehakte peterselie
Menger
Stap 6 /6
Dien onmiddellijk op.