- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- *Chimichurri steak
*Chimichurri steak
- Totale tijd 23min
- 15min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (12)
Easy Fry Silence EZ5728F0 Air fryer - Smart Assist - 5L - Stille technologie Easy Fry Mega EZ855HF0 Air Fryer - 8 programma's - 7.5 L Easy Fry Mega EZ855BF0 Air Fryer - 8 programma's - 7.5 L Easy Fry Max EZ245A20 Air fryer - 10 programma's - 5L Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
30 g Fijngehakte peterselie
30 g Fijngehakte koriander
5 cl Olijfolie
0.5 Ui
2 Knoflookteentjes, gepeld
2 el Citroensap
2 el Rodewijnazijn
0.5 tl Zout
0.5 tl Peper
2 snuifje Chilivlokken
300 g Runderlapjes, in plakjes gesneden
Zout en peper
Bereiding
Stap 1 /4
Maak de chimichurrisaus. Doe de peterselie, de koriander, de olijfolie, de ui, de knoflook, het citroensap, de rodewijnazijn, het zout, de peper en de chilivlokken in de kom van een blender en mix. Laat de saus rusten in de koelkast.
Stap 2 /4
Breng het vlees op smaak met zout en peper. Leg het vlees in het apparaat voorzien van de plaat. Laat het bereidingsproces van start gaan.
Stap 3 /4
Draai het vlees halverwege de gaartijd om.
Stap 4 /4
Snijd het vlees in dunne plakjes en serveer direct met de chimichurrisaus.