- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Steak met chimichurrisaus
Steak met chimichurrisaus
- Totale tijd 23min
- 15min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
30 g Fijngehakte peterselie
30 g Fijngehakte koriander
5 cl Olijfolie
0.5 Ui
2 Knoflookteentjes, gepeld
2 el Citroensap
2 el Rodewijnazijn
0.5 tl Zout
0.5 tl Peper
2 snuifje Chilivlokken
300 g Runderlapjes, in plakjes gesneden
Zout en peper
Bereiding
Stap 1 /4
Maak de chimichurrisaus. Doe de peterselie, de koriander, de olijfolie, de ui, de knoflook, het citroensap, de rodewijnazijn, het zout, de peper en de chilivlokken in de kom van een blender en mix. Laat de saus rusten in de koelkast.
Stap 2 /4
Breng het vlees op smaak met zout en peper. Leg het vlees in het apparaat voorzien van de plaat. Laat het bereidingsproces van start gaan.
Stap 3 /4
Draai het vlees halverwege de gaartijd om.
Stap 4 /4
Snijd het vlees in dunne plakjes en serveer direct met de chimichurrisaus.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
