Spinazie met room & knacki's
- Totale tijd 22min
- 20min
Voorbereidingstijd - 2min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
400 g Verse spinazie, gewassen en grofgehakt
1 Kroppen bindsla (facultatief), gewassen en in 4 gesneden
2 Sjalotten, gepeld en gesnipperd
200 g Knacki®, in stukken van ongeveer 2 cm gesneden
1 Teentjes look, gepeld, ontdaan van kiem en gehakt
1 Nootje(s) boter
12 cl Vloeibare room
Nootmuskaat
Zout, peper
0.3 tl Curry (facultatief voor volwassenen)
Bereiding
Stap 1 /8
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /8
Peel en snijd de sjaloten fijn.
Stap 3 /8
Peel en hak de ontdaan look.
Stap 4 /8
Doe de boter en de sjalotten in de kuip.
Stap 5 /8
Wanneer ze zacht zijn, doet u er de knacki® en de look bij. Doe er daarna geleidelijk de spinazie bij.Telkens goed mengen.
Stap 6 /8
Voeg de bindsla toe en giet de room erbij. Breng op smaak.
Stap 7 /8
Snelkookfunctie
Stap 8 /8
Dien op.