- Homepage
- Recipe Details Page
Spaghetti met kurkuma en verse spinazie
- Totale tijd 34min
- 10min
Voorbereidingstijd - 24min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
55 g Ajuin
200 g Spaghetti
60 g Jonge spinazie
25 g Noten
1 tl Kurkumapoeder
60 g Kerstomaatjes
20 g Geraspte Parmezaanse kaas
1 tl Olijfolie
Zout en peper
140 cl Water
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /5
Doe de in vier gesneden en gepelde ui in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
55g Ajuin
Ultrablade hakmes
Stap 2 /5
Vervang het hakmes door de menger. Voeg de olijfolie toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
1tl Olijfolie
Menger
Stap 3 /5
Giet het water erbij. Voeg de kurkuma en de doormidden gebroken spaghetti toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
200g Spaghetti 1tl Kurkumapoeder 140cl Water
Menger
Stap 4 /5
Open de dop en voeg de kerstomaatjes en de spinazie toe. Sluit de dop en druk op 'Start'.
60g Jonge spinazie 60g Kerstomaatjes
Menger
Stap 5 /5
Bestrooi met Parmezaanse kaas. Breng op smaak met peper en zout en dien op.
20g Geraspte Parmezaanse kaas Zout en peper