Spaghetti met kurkuma en verse spinazie
- Totale tijd 34min
- 10min
Voorbereidingstijd - 24min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
55 g Ajuin
200 g Spaghetti
60 g Jonge spinazie
25 g Noten
1 tl Kurkumapoeder
60 g Kerstomaatjes
20 g Geraspte Parmezaanse kaas
1 tl Olijfolie
Zout en peper
140 cl Water
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /5
Doe de in vier gesneden en gepelde ui in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 2 /5
Vervang het hakmes door de menger. Voeg de olijfolie toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /5
Giet het water erbij. Voeg de kurkuma en de doormidden gebroken spaghetti toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /5
Open de dop en voeg de kerstomaatjes en de spinazie toe. Sluit de dop en druk op 'Start'.
Stap 5 /5
Bestrooi met Parmezaanse kaas. Breng op smaak met peper en zout en dien op.