- Homepage
- Recipe Details Page
Spaghetti met kurkuma en verse spinazie
- Totale tijd 34min
- 10min
Voorbereidingstijd - 24min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
150 g Ui
600 g Spaghetti
180 g Jonge spinazieblaadjes
75 g Gepelde walnoten
3 tl Kurkumapoeder
180 g Kerstomaten
60 g Geraspte Parmezaanse kaas
3 tl Olijfolie
Peper en zout
140 cl Water
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /7
Pel de ui en snijd ze in 4.
150g Ui
Stap 2 /7
Doe de ui in de kom van de keukenrobot met het Ultrablade-hakmes. Vergrendel het deksel met de dop en druk op 'Start'.
150g Ui
Ultrablade hakmes
Stap 3 /7
Verwijder het Ultrablade-hakmes en plaats de menger. Voeg de olijfolie toe, vergrendel het deksel met de dop en druk op 'Start'.
3tl Olijfolie
Menger
Stap 4 /7
Breek de spaghetti met de hand in tweeën.
600g Spaghetti
Stap 5 /7
Voeg het water toe. Voeg de kurkuma en de spaghetti toe. Vergrendel het deksel met de dop en druk op 'Start'.
600g Spaghetti 3tl Kurkumapoeder 140cl Water
Menger
Stap 6 /7
Open de dop en voeg de kerstomaten en de spinazie toe. Plaats de dop er weer op en druk op 'Start'.
180g Jonge spinazieblaadjes 180g Kerstomaten
Menger
Stap 7 /7
Bestrooi de spaghetti met Parmezaanse kaas en breng op smaak met peper en zout. Smakelijk!
60g Geraspte Parmezaanse kaas Peper en zout