Spaghetti met Italiaanse linzenbolletjes
- Totale tijd 41min
- 10min
Voorbereidingstijd - 31min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
1 teentje Look
15 g Peterselie
2 takje Basilicum
1 Ajuin
260 g Gekookte linzen
60 g Paneermeel
20 g Biergist
4 el Tomatenpuree
1 tl Oregano
Zout en peper van de molen
Accessoires
Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /6
Verwarm de oven voor op 200°C.
Stap 2 /6
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Stap 3 /6
Doe de gepelde en doormidden gesneden ajuin, de peterselie, de basilicum en het gepelde knoflookteentje in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /6
Voeg de linzen, het paneermeel, het biergist, de tomatenpuree en de oregano toe. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 5 /6
Maak balletjes met een ijslepel. Leg ze op de bakplaat.
Stap 6 /6
Zet de balletjes gedurende 30 minuten in de oven.