Spaghetti bolognese - Recepten Cookeo V3 | Moulinex
eFarmz
Recept door eFarmz

Spaghetti bolognese

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 0min
  • Voorbereidingstijd
    0min
  • Gaartijd
    0min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

2 personen

  • 1 teentje Knoflook

  • 0.5 Ui

  • 1 Wortelen, in blokjes

  • 1 stengel Bleekselderij, in blokjes gesneden

  • 300 g Gehakt van vakensvlees en kalfsvlee

  • 200 g Geplette tomaten

  • 0.5 Passata

  • 1 bladje Laurier

  • 300 g Verse spaghetti

  • 0.5 pak Parmezaan

  • Olijfolie

  • Zout en peper

Bereiding

Stap 1 /6

Bereid de ingrediënten voor.

  • 1teentje Knoflook
  • 0.5 Ui
  • 1 Wortelen, in blokjes
  • 1stengel Bleekselderij, in blokjes gesneden
  • 300g Gehakt van vakensvlees en kalfsvlee
  • 200g Geplette tomaten
  • 0.5 Passata
  • 1bladje Laurier
  • 300g Verse spaghetti
  • 0.5pak Parmezaan
  • Olijfolie
  • Zout en peper

Stap 2 /6

Bak en verkruimel het vlees met een drupje olijfolie en zet apart. Fruit je de knoflook in een beetje olijfolie. Voeg de gehakte wortelen en selderij toe.

  • 1teentje Knoflook
  • 0.5 Ui
  • 1 Wortelen, in blokjes
  • 1stengel Bleekselderij, in blokjes gesneden
  • 300g Gehakt van vakensvlees en kalfsvlee

Stap 3 /6

Voeg de gehakte tomaten en anderhalf keer de zelfde hoeveelheid water toe.Kruid en voeg de (droge) pasta toe. Kook de pasta in een pan kokend water als het verse pasta is.

  • 200g Geplette tomaten
  • 300g Verse spaghetti
  • Zout en peper

Stap 4 /6

Koken onder druk

Stap 5 /6

Meng goed en voeg de laurierblaadjes toe. Voeg het vlees toe om het opnieuw te verwarmen.

  • 300g Gehakt van vakensvlees en kalfsvlee
  • 1bladje Laurier

Stap 6 /6

Pas de kruiden aan en serveer warm, gegarneerd met geraspte kaas en een paar blaadjes verse basilicum.