Spaanse bloemkool
- Totale tijd 15min
- 10min
Voorbereidingstijd - 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
1 kg Bloemkool, gewassen en in kleine roosjes gesneden
500 g Gewassen tomaten, in blokjes gesneden
200 g Gekookte mosselen zonder schaal
200 g Gepelde gamba's (bevroren)
100 g Zachte chorizo (of harde), in plakjes gesneden
1 dosis Portie(s) saffraan
10 cl Bouillon
2 teentje Knoflook, gepeld en ontkiemd
1 el Olijfolie
10 g Bloem
Bereiding
Stap 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /6
Giet de olie in de kuip.
Stap 3 /6
Gaar de chorizo en het knoflook 5 min. Roer regelmatig. Voeg de gamba's toe, gaar 2 min. Voeg de tomaten toe, gaar 2 min.
Stap 4 /6
Voeg de bloem toe en roer goed. Voeg de bloemkool, saffraan, bouillon, het zout en de peper toe.
Stap 5 /6
Kooktijd onder hoge druk
Stap 6 /6
Voeg de mosselen toe. Roer door elkaar. Sluit en laat 1 min rusten.