- Homepage
- Recipe Details Page
Sopa Juliana
- Totale tijd 50min
- 5min
Voorbereidingstijd - 45min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
110 g Ajuin
9 g Look
1 tl Oregano
3 cl Olijfolie
20 g Groentebouillonblokje
220 g Wortels
180 g Aardappels
250 g Pompoen
100 g Courgettes
100 g Preiwit
100 g Snijbonen
200 cl Water
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes Stoommandje
Bereiding
Stap 1 /6
Schil en snijd de aardappelen, wortelen, pompoen, prei, bonen en courgettes in stukjes van 2 cm. Zet aan de kant zonder te mengen.
220g Wortels 180g Aardappels 250g Pompoen 100g Courgettes 100g Preiwit 100g Snijbonen
Stap 2 /6
Leg de gepelde teentjes knoflook en de gepelde en in vieren gesneden ui in de kom met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
110g Ajuin 9g Look
Ultrablade hakmes
Stap 3 /6
Voeg de olijfolie en de oregano toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
1tl Oregano 3cl Olijfolie
Stap 4 /6
Voeg de helft van de pompoen, de aardappelen, wortelen en het groentebouillonblokje toe. Bevestig de stoommand en voeg de rest van de fijngesneden groenten toe.
20g Groentebouillonblokje 220g Wortels 180g Aardappels 250g Pompoen 100g Courgettes 100g Preiwit 100g Snijbonen
Stoommandje
Stap 5 /6
Voeg het water toe en pas op dat u het maximumniveau niet overschrijdt. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
200cl Water
Stoommandje
Stap 6 /6
Dien warm op.