Soesjes met zalmmousse
- Totale tijd 1u 32min
- 15min
Voorbereidingstijd - 47min
Gaartijd - 30min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
8 personen
720 g Zalmmoten
1 CŒUR DE BOUILLON® MAGGI® Gevogelte
1 Zeste van citroen
100 g Plattekaas 40% vetgehalte natuur
4 Eieren
1 blokje Bouillon KUB DUO® groenten en tuinkruiden MAGGI
80 g Boter
150 g Bloem
25 cl Water
Accessoires
Kneed- & hakmes Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /12
Verwarm de oven voor op 180°C (Th.6) op boven- en onderwarmte.
Stap 2 /12
Doe het water, de boter en een half verkruimeld bouillonblokje in de kom van de keukenmachine met het kneed-/breekmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /12
Voeg het meel toe. Sluit het deksel zonder de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /12
Druk opnieuw op 'Start'. Voeg om de minuut de eieren één voor één toe.
Stap 5 /12
Laat goed afkoelen.
Stap 6 /12
Maak soesjes op een ovenplaat met bakpapier.
Stap 7 /12
Strooi er de rest van de verkruimelde bouillon over. Zet 30 minuten in de oven.
Stap 8 /12
Vervang het kneed-/breekmes door het Ultrablade-hakmes. Voeg de zalm en de capsule toe. Sluit het deksel en klik op 'Start'.
Stap 9 /12
Druk opnieuw op 'Start'.
Stap 10 /12
Voeg de roomkaas en de citroenzeste toe. Sluit het deksel en klik op 'Start'.
Stap 11 /12
Laat 30 minuten afkoelen in de koelkast.
Stap 12 /12
Vul de soesjes met de zalmmousse.