Soep van kool en zoete aardappel
- Totale tijd 50min
- 15min
Voorbereidingstijd - 35min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
250 g Rode kool
65 g Zoete aardappel
0.5 Ui
0.5 el Olijfolie
35 cl Groentebouillon
1 bladje Laurierblad
1 snuifje Kaneel
0.5 tl Balsamicoazijn
Zout en vers gemalen peper
0.5 Appel
1 el Gehakte peterselie
1 el Gemalen pistachenoten
Accessoires
Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /5
Was de kool en snijd in grote stukken. Schil de zoete aardappel en snijd in grote stukjes. Schil en snijd de ajuin in 4.
Stap 2 /5
Voeg de ajuin toe aan de mengkom met het Ultrablade-mes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start’.
Stap 3 /5
Voeg de olie toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start’.
Stap 4 /5
Voeg de bouillon, de kool, de zoete aardappel, de balsamicoazijn en de laurierblaadjes toe. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start’.
Stap 5 /5
Serveer met enkele schijfjes appels, wat peterselie en gemalen pistachenoten.